Altındağ İlkokulu

Vizyon: ...

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; ALTINDAĞ İLKOKULU; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerin 21. Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nizipaltindag.meb.k12.tr

Adres - ALTINDAĞ MAHALLESİ NİZİP / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Köyümüz 130 haneden oluşmakta ve geçimini büyük oranda tarımdan sağlamaktadır.Az sayıda hayvancılık yapılmaktadır. Nizip ilçe merkezinde ve Gaziantep il merkesinde de çalışan köylülerimiz mevcuttur.

Adres - ALTINDAĞ MAHALLESİ NİZİP / GAZİANTEP

Ulaşım Her 15 dakikada bir Gaziantep-Nizip arabalarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gaziantep ili ,Nizip ilçesi Altındağ Köyünde olup ilçe merkezine 13 km,Gaziantep il merkezine 30 km uzakta Gaziantep-Nizip eski yolu üzerindedir.